Ciutat

Dos joves sabadellencs fan una campanya per ajudar els «Pallapupas»

Amb el lema «un gomet vermell», quatre joves -dos d’ells sabadellencs- han posat en marxa una campanya de micromecenatge amb la finalitat de recaptar diners per ajudar a mantenir i ampliar les visites de pallassos als nens que estan ingressats en diversos hospitals catalans.
El projecte ha estat dissenyat per quatre joves, els sabadellencs Sergi Macià, estudiant d’Enginyeria Electrònica i la seva germana Glòria Macià graduada en Enginyeria Biomèdica juntament amb Mireia Rom i Robert Cuartielles, exalumnes de la Universitat Pompeu Fabra de Periodisme i actualment estudiants d’Humanitats. Un projecte que neix amb reconeixement, ja que ha aconseguit el premi HackLab, dotat amb 800 euros que s’han destinat a cobrir les despeses de la campanya i ajudar a finançar els pallapupas.

Les escoles hi juguen un paper important en «Un gomet vermell», ja que els nens poden interactuar amb altres nens ingressats a l’hospital. De moment ja hi ha tres escoles interessades a participar.
El projecte disposa d’un llibre amb làmines il·lustrades per ser acolorides que es repartiran a les plantes de pediatria dels hospitals, i que ja es poden descarregar a (www.ungometvermell.cat).

To Top