Ciutat

Els serveis d’emergència social fan 46 intervencions durant el cap de setmana

Les baixes temperatures amb les que ha començat el mes de desembre han obligat a activar l’Operació Fred. Durant aquest cap de setmana els serveis d’emergència social han fet un total de 46 intervencions per atendre les necessitats habitacionals i alimentàries de les persones que viuen al carrer o en situació d’infrahabitatge.

El primer cap de setmana de desembre ha estat molt fred a la ciutat, amb temperatures que han registrat valors negatius durant la matinada, i que han obligat a mantenir en alerta els serveis d’emergència social.
Des de divendres es manté activada l’Operació Fred, que en total ha fet un total de 46 intervencions. El dispositiu és una iniciativa coordinada conjuntament entre l’Ajuntament de Sabadell, Actua Vallès, Creu Roja i Càritas, per atendre les persones sense sostre en cas de condicions meteorològiques adverses.

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top