Arxiu

Els dos últims sabadellencs del 2017

El dia 31 tanca amb el naixement a Sabadell de dos nadons, la Dana Carmona, l’última nena del 2017 i l’Unai Rabadán, l’últim nen, i les famílies han hagut de prendre el raïm brindant a l’hospital.

La Dana Carmona Santos és l’última sabadellenca nascuda al 2017, tot i que el seu naixement no estava previst fins el 10 de gener. La nena va nèixer el dia 31 a les 19:54h i és la segona filla d’en Jose Luis i l’Olaya, una parella de Ca’n Oriach. «El part ha estat difícil, tot i que el part només va ser de quatre hores, però estem molt satisfets», explica la mare. La Dana ha nascut amb 3km 420 grams i ha mesurat 51 centímetres.
El seu germà, l’Hugo, està molt content també. És només tres anys més gran que la Dana. Els pares asseguren que han volgut tenir els fills amb poca diferència d’edat perquè així puguin gaudir l’un de l’altre.
«Ha estat un cap d’any especial, vam prendre el raïm a l’hospital sense haver sopat i més tard vam comprar sàndwich perquè no hi havia res obert per menjar», explica el pare, divertit.
Des del 18 de desembre de 2017 les arracades per les nenes no es posen al Taulí. Ara els pares hauran de buscar pel seu compte una farmàcia on els hi puguin fer. «Ens fa por haver de fer-li les arracades fora de l’hospital perquè no volem veure que pateix», assenyala la mare.
«La nena s’ha comportat tota la nit com una campiona, no tenim cap queixa», diuen els pares de l’última nena nascuda a Sabadell a l’any que acomiadem.

L’Unai Rabadán Carreño és el primer fill d’en Cristian i la Montse. «La sensació és inexplicable, ha passat tot molt ràpid però tots dos hem gaudit plenament del part», comenta la mare i «tot i que ho teníem molt assimilat, quan veus que el nadó és propi, la sensació és emocionant».
El nen va nèixer amb 47 centímetres i un pes de 2kg 620 grams a les 13:09h de l’últimmigdia de l’any, tot i que la previsió no era fins el 4 de gener.
Quan van entrar a la sala de part, ja estava en una etapa avançada, amb 7 cm de dilatació, de manera que la duració no va excedir de les quatre hores. «La atenció ha estat excel·lent», agraeixen.

To Top