Ciutat

Ciuró és escollida cap de llista del Partit Demòcrata a Sabadell

El Partit Demòcrata de Sabadell ha estat el primer en escollir el seu cap de llista a les municipals de maig de 2019. Ha estat escollida per primàries Lourdes Ciuró, diputada al Congrés des de l’any 2011.

La sabadellenca Lourdes Ciuró ha estat escollida com a cap de llista del Partit Demòcrata de Sabadell a l’alcaldia de la ciutat per a les properes eleccions municipals del maig de 2019. Ciuró s’ha imposat a Sílvia Renom, actual regidora a l’Ajuntament i que també havia presentat candidatura.
L’elecció es va fer a través d’unes primàries per primera vegada en el partit. La sessió va tenir lloc al Casal Pere Quart. Lourdes Ciuró va aconseguir 73 vots, molt per davant de Sílvia Renom, que en va aconseguir 43 i 3 vots en blanc. Un cop coneguts els resultats, la ja cap de llista va manifestar que «és un moment il·lusionant i de molta responsabilitat en què haurem d’estar a l’alçada».

Ciuró va assegurar que «ara el que cal és sumar i fer un gran projecte per la ciutat. Un projecte que retorni als sabadellencs l’orgull de ser de Sabadell». La candidata diu que «ens cal deixar els anys grisos de la ciutat per tornar a ser un referent en tots els àmbits. Som una de les ciutats més potents de Catalunya i això ho hem de fer saber».
L’acte de primàries va comptar amb la presència de la coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, i el Coordinador organitzatiu, David Bonveí a més de la presidenta comarcal, Núria Colomé i el president de la vegueria, Xavier Badia.

To Top