ESPORTS

El Sabadell vol acostar-se a la permanència a Saragossa

  • L’Ebre té el mateix objectiu en el duel més ‘arlequinat’
  • Seligrat manté el dubte de Pol Moreno, amb un esquinç de turmell

Després de l’injust empat davant el Cornellà a la Creu Alta, el Sabadell vol mantenir la seva línia fora de casa per acostar-se a la permanència matemàtica. La primera oportunitat serà aquest diumenge (12h) a Saragossa on espera un Ebre amb el mateix objectiu. De fet estan igualats a la classificació amb 41 punts.

El tècnic arlequinat, Toni Seligrat, considera que «ara mateix ens enfrontem a un rival directe i volem guanyar per superar-lo i poder afrontar la resta del campionat amb més tranquil·litat. Els equips de la zona baixa estan fent una molt bona segona volta, alguns de playoff».

Tots els efectius estan disponibles amb el gran dubte de Pol Moreno, que va patir un esquinç de turmell en l’entrenament del dijous. Ho té difícil per arribar a temps. Seligrat té confiança en mantenir la bona línia de joc dels últims partits (7 sense perdre). «Estem essent molt regulars quant a rendiment. Ara el que vull és guanyar més vegades». Sobre el tipus de superfície, el tècnic creu que «els equips locals ho tenen més dominat, però nosaltres ens hem adaptat bastant bé».

L’equip aragonès està completant una altra bona temporada a pesar de la seva modèstia i per tercer any consecutiu té a tocar la continuïtat a Segona Divisió B. Al seu peculiar camp de La Almozara ha guanyat cinc partits, entre ells a rivals potents com el Cornellà (2-1), València Mestalla (1-0) o Hèrcules (1-0). Només ha cedit tres derrotes i les dues primeres en la fase inicial de la lliga contra Ontinyent i Mallorca, ambdós per 0-2. El tercer equip en guanyar va ser el Formentera (0-1). És evident que sap treure profit de les petites dimensions del seu terreny de gespa artificial.

El duel més ‘arlequinat’ està servit. En aquest cas l’Ebre lluirà els quadres blanc-i-blaus i el Sabadell haurà de fer-ho amb els vermells. Es preveu la presència d’un bon nombre d’aficionats sabadellencs desplaçats en el bus de les penyes i vehicles particulars.

La jornada 33
Vila-rreal B-Olot (dissabte, 18h); Alcoià-Aragó (dissabte, 18h); Ontinyent-PD Santa Eulàlia (diumenge, 11.30h); Formentera-Elx (diumenge, 11.30h); At. Saguntí-At. Balears (diumenge, 12h); Ebre-Sabadell (diumenge, 12h); Hèrcules-València Mestalla (diumenge, 12h); UE Llagostera-Peralada (diumenge, 12h); Mallorca-Lleida Esp. (diumenge, 12h.); Cornellà-Badalona (diumenge, 17h).

Les dades
Estadi La Almozara (12h)
Àrbitre: Luis Miguel Montero de Lerma (Comité castellà-manxec). 26 anys/3ª temp. a 2ªB. Un antecedent: temp. 16/17, At. Saguntí-Sabadell (0-1).
Últim antecedent Ebre-Sabadell: temp. 17/18 (0-0).

Probables alineacions
Ebre: Salva; Ubay, Pajarero, Diana, Tiago Portuga, Teo, Gerrit, Javi Cabezas, Mainz, Borja i Adri Cuevas.
Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue, Dani Gómez, Pol Moreno o Pedro Capó, Josu, Ángel Martínez, Arturo, Marc Martínez i Pedro Capó o Felipe.

To Top