ESPORTS

L’OAR Gràcia rep als dos líders al pavelló del carrer Boccaccio

  • Atractiu derbi masculí contra el Sant Quirze
  • El femení vol donar bona imatge davant el campió Morvedre

El pavelló gracienc del carrer Boccaccio viurà aquest dissabte una interessantíssima jornada d’handbol. Un doble plat fort amb la visita dels dos líders de Primera Nacional masculina i la Divisió de Plata femenina.

Obriran el foc a les 17 hores els nois de l’OAR en un atractiu derbi contra el Sant Quirze. El Gràcia vol repetir l’experiència de guanyar al líder com va fer a l’anterior jornada a la pista del Sant Esteve Sesrovires. Així doncs l’afronta amb la il·lusió d’oferir una gran alegria a la seva afició i poder mantenir la sisena posició per confirmar la seva notable campanya després d’unes temporades mediocres.

Per la seva part, el Sant Quirze necessita guanyar per no veure perillar el seu lideratge. Les diferències amb els seus perseguidors és mínima i no es pot permetre cap ensopegada. El seu potencial ofensiu, amb una mitjana de 32 gols per partit, és la principal amenaça pels graciencs. Sens dubte, un partit amb grans al·licients.

Pel femení suposa la fi de lliga. Amb la permanència a la butxaca des de fa vàries jornades, sembla que les noies han baixat la seva intensitat. Aquest dissabte (19h) reben al campió implacable, el Morvedre de Sagunt. Missió pràcticament impossible, però almenys voldran deixar una bona imatge per celebrar la continuïtat a la categoria. Aquest any aconseguida esportivament i no als despatxos com altres temporades.

To Top