Vallès

Premien l’Ajuntament de Palau-Solità per la seva transparència

El moment de la recollida del guardó a la UAB del tinent d’alcalde de Palau-Solità
El moment de la recollida del guardó a la UAB del tinent d’alcalde de Palau-Solità / CEDIDA

L’Ajuntament de Palau Solità i Plegamans ha rebut el guardó del Segell Infoparticipa de qualitat i transparència en la comunicació pública. És el tercer any consecutiu que rep aquest reconeixement. El tinent d’alcalde i regidor de comunicació de Palau, Marc Sanabria, va recollir el diploma acreditatiu en un acte que va tenir lloc a la Universitat Autnòma de Barcelona (UAB), entitat que organitzadora.

En aquesta edició, que valorava l’actuació de l’ajuntament vallesà durant el 2017, ha igualat la puntuació de l’anterior (2016). Segons l’informe, l’ajuntament compleix amb el 96,15% dels 52 indicadors que avalua el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB. En la primera edicióm la del 2015, el consistori va assolir només el 90,38% dels indicadors.

“La transparència i la qualitat de la comunicació són imprescindibles per al bon funcionament de l’ajuntament i per a la participació ciutadana”, considera Marc Sanabria, que afegeix: “Cal reconèixer la feina dels i les professionals de les diverses àrees del consistori a l’hora d’elaborar i publicar la informació, així com dels representants polítics per facilitar les dades que s’exigeixen en pro de la transparència”.En total van ser 92 ajuntaments catalans els que van rebre el segell, d’un total de 947 municipis, a més de tres consells comarcals

Comentaris
To Top