ESPORTS

La campanya de socis del Centre d’Esports vol unir equip i ciutat

La innovadora posada en escena de la campanya de socis a la sala vip

‘El CES de tots’. Així es resumeix la campanya de socis del Centre d’Esports 18/19. El club pretén potenciar el binomi equip-ciutat i aconseguir augmentar l’actual massa social. El president arlequinat, Esteve Calzada, va deixar clar que “és el primer pas per poder aspirar a cotes importants” en l’acte de presentació de la campanya.

Es va dur a terme a la sala vip amb una innovadora posada d’escena. Va destacar la presència de dos jugadors emblemàtics del primer equip com el capità Migue i Felipe Sanchón, acompanyats de Sergi Casals del filial i un grup de nens vestits amb la samarreta arlequinada. També van assistir socis i col·laboradors del club. Tots rodejats d’imatges de la passada temporada per donar-li un toc més rellevant.

La vicepresidenta i responsable de l’àrea social, Anna Navés, ha estat la directora de la campanya. “Volem obrir el club a la ciutat i per això treballarem a oferir més coses que el partit de futbol”. Per això s’oferiran avantatges com descomptes en diferents àmbits, i com a novetat, es muntarà una guarderia els dies de partit a la Creu Alta per a nens entre 3 i 10 anys. Els preus dels carnets pràcticament no varien. El de general costa 135 euros i el de tribuna, 305. Es mantenen les  diferents categories, com júniors, infantils i jubilats a preus més assequibles.

El president no va voler concretar cap xifre d’associats com a objectiu. “Només volem que superi l’actual. Penso que aquesta temporada és molt més il·lusionant i estem treballant per fer un equip competitiu. La massa social és la nostra força”. Fins i tot va recordar els casos de clubs amb gran suport social com Castelló, Racing o Recreativo.

Comentaris
To Top