Publicitat
Vallès

Les obres de la C-58 afectaran el trànsit les nits del 2 al 6 de juliol

C-58-obres-transit
Vista aèria d'un tram de la C-58 / CEDIDA

Les obres de la C-58 provocaran afectacions al trànsit entre Terrassa i Badia del Vallès en sentit Barcelona les nits del 2 al 6 de juliol. Segons ha informat la Generalitat de Catalunya en un comunicat, durant aquestes jornades hi haurà restriccions en el tronc de l'autopista i en algunes entrades i sortides. En concret, aquestes tindran lloc entre les 22:00h i les 5:30h, i consistiran en el següent:

Les nits del 2 al 4 de juliol, es treballarà en el tram entre Terrassa i Sant Quirze:

  • Es desviarà el trànsit del tronc de la calçada sentit Barcelona per un dels carrils sentit Manresa
  • Durant la nit del 2 al 3 de juliol: s’afectaran els accessos següents:
  • Es tancarà l’entrada a la C-58 per la calçada lateral que recull els vehicles de Terrassa est, les Fonts, Rubí i polígons. El trànsit local que vulgui incorporar-se a la C-58 direcció Barcelona es desviarà per l’N-150 mitjançant itineraris senyalitzats fins a la incorporació a la C-58 de la Ronda Oest de Sabadell.
  • Es tancarà la sortida 15 (cap a Sant Quirze Nord/ Mercavallès/ polígon Can Casablanques). Els vehicles lleugers es dirigiran a la sortida 14 (Sant Quirze Centre) mentre que els pesants sortiran per la 17 (Terrassa est) i es desviaran cap a l’avinguda del Vallès de Terrassa i per l’N-150 fins a l’avinguda d’Egara de Sant Quirze.

La nit del 3 al 4 de juliol s’afectaran els accessos següents:

  • Es tancaran les sortides 14 (Sant Quirze Centre) i 12 (Sant Quirze del Vallès/Sabadell Centre), de manera que els vehicles hauran de sortir per l’anterior, la 15 (Sant Quirze nord). Els vehicles pesants que vulguin accedir a Sabadell ho hauran de fer per l’avinguda d’Egara de Sant Quirze.
  •  Es tancarà la incorporació a la C-58 des de la Ronda Oest de Sabadell; els vehicles s’hauran de dirigir a l’entrada de Sant Quirze Nord mitjançant itinerari alternatiu de l’N-150 i l’avinguda d’Egara

Les nits entre el 4 i el 6 de juliol, es treballarà en el tram entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb la B-30/AP-7. No s’afectaran accessos de l’autopista, però es reduirà a un carril la calçada en sentit Barcelona.

12 mesos d'obres en total

Les obres recentment encetades duraran en total 12 mesos, i durant aquest temps els carrils de circulació i els vorals seran més estrets, es reduirà la velocitat màxima permesa a 80 km/h i els vehicles pesants no podran fer avançaments. L'objectiu de les obres es doble: entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès, es vol eixamplar la calçada per a formar un tercer carril de quatre quilòmetres de longitud i crear un quart carril discontinu per facilitar  les incorporacions i sortides de l’autopista.

Entre Sabadell (nus de Sant Pau) i Badia del Vallès (enllaç amb B-30/AP-7), es donarà continuïtat als ramals de l’enllaç de Sant Pau per a formar dos carrils més, per facilitar els canvis de carril en condicions millors de seguretat. El cost total dels treballs, informen des de la Generalitat, serà de 17 milions d'euros.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top