Ciutat

L’Ajuntament rep a familiars de Forcadell i Cuixart

Trobada a la sala de plens amb els familiars de Forcadell i Cuixart / @CridaSabadell

L’Ajuntament de Sabadell va rebre ahir als familiars de Carme Forcadell, la expresidenta del Parlament de Catalalunya i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural. La reunió ha tingut lloc a la sala de plens, coincidint amb la notícia del seu apropament a presons catalanes, amb presència de  l’Alcalde de Sabadell, Maties Serracant, una part del Govern i representants d’altres grups polítics que volien mostrar el suport a les famílies i exigir la llibertat dels presos polítics.

Maties Serracant va destacar que “és compromís de la institució la lluita pels valors bàsics, la democràcia i la llibertat dels presos polítics, considerant a la Carme i al Jordi com a grans exemples d’aquesta lluita que sintetitza institució i carrer”.

El nebot de Jordi Cuixart, Pol Leiva, va criticat l’arbitrarietat judicial “que fa que corruptes es facin presons a mesura i violadors quedin al carrer”. Tanmateix es va mostrar optimista afirmant que “això és una cursa de fons” i que “l’únic camí és cap endavant.”

Al seu torn el marit de Carme Forcadell va agrair el gest de l’Ajuntament i va afirmar que “l’apropament és una millora, però el que realment necessiten les famílies és la llibertat immediata de totes les preses polítiques”.

Comentaris
To Top