Oci i cultura

Ceràmica d’autor i catifes amb història de l’art

Un bol d'Isabel Serres / CEDIDA

L’espai Foc Ventura inaugura avui una doble exposició que combina ceràmica i tèxtil. D’una banda, els particulars bols realizats per la ceramista Isabel Serres. De l’altra, dotze  catifes-tapís teixides amb teler mecànic que reprodueixen obres d’artistes com Dalí, Picasso o Magritte.

Quasi totes les catifes van estar teixides a Dinamarca i Holanda durant la segona meitat del segle XX, dins de tirades molt limitades. Formen part de la col·lecció particular de cal Ventura i des d’avui resten a disposició dels ulls del públic a aquesta tenda/galeria. L’entrada és lliure.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top