Ciutat

Quin és el teu millor record de les piscines de Cal Garcia i l’Artèxtil? [Participa!]

Quin és el teu millor record de les piscines de Cal Garcia i l’Artèxtil?

Un mosaic al terra de les piscines de Cal Garcia / ÓSCAR ESPINOSA

A l’edició en paper del D.S., aquest cap de setmana hem parlat dels possibles futurs de les piscines de Cal Garcia. Els veïns i l’Ajuntament estan estudiant propostes per recuperar i reconvertir la zona -que formava part del patrimoni industrial de l’Artèxtil-, però ara no volem mirar al futur, sino al passat. A aquell temps en què el poliesportiu funcionava a ple rendiment i acollia l’esport i el lleure de molts sabadellencs i sabadellenques.

Per això, volem fer-vos partícips de la història, i obrir un espai per compartir. Fem una crida a tots amb una pregunta: quin és el teu millor record de les piscines de Cal Garcia o de l’Artèxtil? Recopilarem algunes de les històries per a l’edició en paper, però el més important és posar en comú els nostres records per projectar amb més força i il·lusió el futur. T’animes?

(Pots fer-ho deixant directament un comentari en aquest article o a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #RecordsArtextilDS. Construïm entre tots un àlbum de memòries inesborrables!)

Comentaris
To Top