Ciutat

L’Ajuntament passa comptes davant la ciutadania a Cal Balsach

El govern defensa la feina feta aquests tres anys en una audiència pública a Cal Balsach

Serracant, en la seva intervenció / Óscar Espinosa

Amb “satisfacció i autocrítica”, així va arribar el govern local a l’Audiència Pública que va celebrar aquest dilluns al centre cívic de la Creu Alta, davant un centenar de persones. Són paraules de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, que va assegurar que aquest any s’ha anat deixant enrere el “desgovern” que va acabar en aquesta ciutat amb el cas Mercuri, va dir.  L’Alcalde va assegurar que mica en mica “hem anat definint un projecte de ciutat”, una ciutat que ha definit com a orgullosa, que s’identifica i que se somia a ella mateixa.

Serracant va defensar que “només un govern d’esquerres com el nostre” era capaç de dues coses: posar ordre a una maquinària “deteriorada pels casos de corrupció” i alhora posar les “bases i l’estratègia necessària per transformar la ciutat”.

Tots els regidors, menys Míriam Ferràndiz i Elena Hinojo, les dues de baixa per maternitat, van explicar què han fet, què estan fent i què faran des de les seves regidories.  Per exemple, Juli Fernàndez (ERC) va defensar que s’hagi aconseguit el soterrament dels FGC; Joan Berlanga (UpC) va defensar el Pla d’equitat i èxit educatiu; Glòria Rubio (Crida) va explicar les accions de l’Ajuntament en matèria d’Habitatge, com els plans per augmentar-ne el parc públic, i Marisol Martínez (Guanyem) va explicar les accions per fomentar l’esport inclusiu. Acabades les intervencions dels regidors va arribar el torn de precs i preguntes del públic, que va preguntar per aspectes com el turisme a la ciutat, els accessos al riu Ripoll, la residència del Sud, el robatori de cables elèctrics o la instal·lació d’una consulta mèdica al Mercat Central.

Comentaris
To Top