Temps Lliure

Triple concert d’infants cantaires a la Puríssima

Una coral de Puericantores durant el Congrés de 2007, a Cracòvia / FEDERACIÓ CATALANA DE PUERICANTORES

Més de 4.000 infants cantaires de tot el món es reuniran a Barcelona des d’avui fins al 15 de juliol, com a part del 42é Congrés Internacional de Puericantores -“nens cantaires”, en llatí-. Sabadell -que va ser ciutat pionera en aquest àmbit a Espanya, amb corals com Garbí i l’Escolania-coral Sant Agustí- acollirà en aquest marc un triple concert a la Parròquia de la Puríssima, amb entrada lliure.

Actuaran tres formacions: el cor Mädchenchor der Gemeinnützigen de la ciutat alemanya de Lübeck -batejat Canta!-, la coral francesa de Les Petits Chanteurs de la Trinité de Béziers i els pamplonesos de l’Escolania de Loyola. Aquest trio oferirà demà -dijous 12- una actuació conjunta a les 20:30h. Al concert, interpretaran música dels seus repertoris individuals i faran també uns cants comuns. A primera hora de la tarda, els nens i nenes de les corals faran una visita a l’Ajuntament i al Museu de Paleontologia.

Congrés de Pueri Cantores

Aquests congressos es celebren cada dos anys en diferents ciutats del món des de 1947, com París, Moscou, Montreal, Colònia, Cracòvia, Roma, entre d’altres. Aquest any torna a Barcelona, ciutat que ja el va acollir en 1998.

El moviment internacional de Puericantores és un punt de trobada d’infants i joves que es reuneixen per cantar i transmetre un sentiment de pau a qui els escolti. Dins d’aquestes corals es treballa la socialització dels seus membres treballant en equip, i es fa pedagogia musical tot reforçant els valors personals.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top