Ciutat

La calamarsa no atura la festa major de l’Eixample

Un firaire venent olives al barri de l'Eixample durant la seva Festa Major i un veí amb paraigües / Victòria Rovira

El barri de l’Eixample va gaudir el passat cap de setmana de la seva Festa Major tot i la pluja i calamarsa. “Som el primer barri que, durant les festes, viu una calamarsa”, explica el president de l’Associació de Veïns del barri, Antonio Ontiveros. Tot i el mal temps, es van celebrar totes les activitats previstes. “L’única alteració va ser al castell inflable, que vam haver de desconnectar de la llum i després ja no es va tornar a instal·lar per seguretat”, explica.

“Enguany hem ampliat el atractiu familiar amb l’actuació del grup de pallassos”, explica Ontiveros, “i ha resultat ser un èxit”. La calamarsa es va iniciar durant l’actuació dels pallassos, quan l’espectacle havia començat feia mitja hora. “La gent va marxar a casa i, per tant, es va finalitzar l’actuació, però els veïns van quedar molt satisfets amb el que havien vist”.

Una de les novetats d’aquestes festes ha estat l’activitat de màgia a càrrec d’Alexander Mai, que va tenir “una gran acollida”, valora el president de l’associació de veïns. “Satisfacció, orgull i agraïment” han estat les sensacions que ha deixat aquesta festivitat a l’associació de veïns de l’Eixample. “La festa ha anat bé. Molt bé”, conclou Ontiveros.

Comentaris
To Top