CASTELLAR

La policia de Castellar estrena el seu primer cotxe híbrid

En l’actualitat, el cos disposa de disposa de cinc vehicles

El nou model de vehicle de la Policia Local de Castellar / CEDIDA

La Policia Local de Castellar del Vallès ha estrenat recentment el primer vehicle híbrid de la seva flota. Es tracta d’un cotxe model Toyota Prius que s’uneix al parc de vehicles de què disposa el cos de seguretat per desenvolupar les tasques de patrullatge.

En l’actualitat, la Policia Local disposa de disposa de cinc vehicles, dos cotxes patrulla, una furgoneta, un cotxe no logotipat i dues motocicletes. El nou vehicle híbrid, que funciona amb consum combinat de benzina sense plom i electricitat, s’ha adquirit mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

La Regidoria de Seguretat inicia d’aquesta manera una línia de contractació d’aquest tipus de vehicles, amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible. En aquest sentit, està previst que el 2019 el cos local estreni dues noves motocicletes elèctriques.

Cal recordar que el parc de vehicles de l’Ajuntament compta amb una furgoneta i quatre bicis elèctriques que utilitzen habitualment els serveis tècnics municipals.

Comentaris
To Top