Vallès

Detinguts in fraganti dos homes quan intentaven robar en dues cases de Barberà

La Ronda de Catalunya de Barberà / Google Maps

Els Mossos d’Esquadra van detenir la nit del 15 d’agost dos homes de 26 i 23 anys, tots dos de nacionalitat albanesa, sense antecedents, com a presumptes autors de dos robatoris amb força en dos domicilis de Barberà.

Els agents van poder detenir els presumptes lladres el mateix dia 15 a les 22:30h, quan un testimoni va alertar telefònicament de la presència de dos joves a l’interior del pati d’una finca de la ronda de Catalunya de Barberà. Un cop els Mossos van arribar al lloc, en poca estona van rebre un nou avís que dos joves havíen saltat a l’interior d’un pati particular molt proper a la primera casa on ja havien entrat. Els dos testimonis van coincidir a l’hora de descriure els joves a la policia, la qual cosa va facilitar-ne la identificació.

Finalment, els agents van localitzar els joves en una zona limítrof amb Badia. En veure’s sorpresos, els joves van canviar bruscament de direcció i es van desfer de diversos estris llençant-los al terra: es tractava d’un tornavís, una clau Allen i una llanterna. Tot i així van ser aturats pels policies, que els van identificar i detenir.

Gestions d’investigació posteriors van permetre demostrar que a una de les cases havien causat desperfectes tot i que no van consumar el robatori en activar-se l’alarma del domicili. A l’altre habitatge on els testimonis els van veure, tampoc no van aconseguir perpetrar el robatori.

El 17 d’agost els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten que els detinguts estiguin relacionats amb altres robatoris a domicilis comesos dies enrere en la mateixa zona.

Comentaris
To Top