Publicitat
Diners

Tanca l'emblemàtica Casa Guillermo a la Via Massagué

Guillermo Matarranz, dins de la botiga / M.A.L.

Tanca Casa Guillermo, l'emblemàtica botiga de roba per a dones que estava situada al número 2 de la Via Massagué. El motiu és la jubilació de Guillermo Matarranz, de 68 anys, el propietari actual de l'establiment i que és la tercera generació del negoci que va obrir el 1926.

La seva filla, Anna Matarranz, continuarà la tradició familiar, però en un altre local que està situat al carrer Advocat Cirera número 5. L'obertura de la nova botiga està prevista per a la tardor.

Guillermo Matarranz explica que l'establiment era "massa gran" per la seva filla. Per això, la nova botiga compleix amb els requisits d'espai. En aquests moments s'està adequant el nou local, que inclourà un mobiliari renovat "però seguirà amb el mateix estil i esperit", assegura Matarranz.

Publicitat

D'aquesta manera, Casa Guillermo podrà continuar donant servei a la clientela fidel i coneguda. "La gent no es quedarà sense res", afirma el botiguer. Ara només queda el permís d'obertura i acabar de muntar l'establiment.

Un grup inversor ha comprat amb l'emblemàtic local de la Via Massagué, que està situat en un edifici catalogat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top