ESPORTS

Williams Velásquez i Pol Ballesteros, arlequinats amb màxima ambició

Williams i Pol Ballesteros presentats a la Bassa de Sant Oleguer/Marcel Fernández

La Bassa de Sant Oleguer, un altre lloc emblemàtic de la ciutat, s’ha convertit en l’escenari de la presentació dels joves Pol Ballesteros i l’internacional veneçolà Wiliams Velásquez. Tots dos destil·len màxima ambició i volen ser protagonistes en aquest Sabadell. De fet, Pol, que va arribar procedent de la Pobla Mafumet (filial del Nàstic), ja va debutar a Segona B el passat diumenge contra el Peralada. “Les sensacions van ser molt bones i jo tractaré d’aprofitar tots els minuts que em doni el míster. Formo part d’un club històric i m’he trobat un gran vestidor que m’està ajudant en tot”, va subratllar. Encara que es parla del possible fitxatge d’un jugador de banda dreta (teòricament la seva posició), el Pol se sent amb la confiança del tècnic. “He vingut a competir el màxim i espero poder aportar durant la temporada per estar a dalt. Ara només pensem a guanyar diumenge a Conca”.

Per la seva part, Wiliams se sent força integrat al grup després de quasi una setmana de treball. “Ha estat una mica dur perquè feia un temps que entrenava pel meu compte, però els companys m’han ensenyat moltes coses i aviat estaré plenament adaptat a la dinàmica del grup”. Aquest central de 21 anys ha arribat cedit pel  i ja coneix la Segona B perquè la temporada passada va jugar en el Valladolid B on va coincidir amb el seu company Cobo. “Em va servir d’experiència, però ara estic a un club on puc demostrar més coses. Sóc conscient que tindré una gran competència i hauré de lluitar al màxim en cada entrenament. Precisament Migue és qui m’ha donat més consells, tot el camerino (vestidor) és molt bó”. Sobre les seves condicions va destacar “el joc aeri, anticipació i sortida de pilota”. Ha estat subcampió del món sub-20 amb la seva selecció, Veneçuela, país que ara es troba en una situació delicada. “Estem pendents de què passa, però ara estic en una altra òrbita esportiva i vull centrar-me en el meu club. Futur a la Premier? Ja veurem, és una temporada important per intentar fer el salt. M’agradaria poder pujar a Segona A amb el Sabadell”.

Wiliams podria tenir encara més competència perquè el club té molt a prop l’acord amb un central abans que tanqui el termini del mercat. “És la peça que volem, però ha de ser de nivell”, va especificar el director general, Bruno Batlle, per afegir que “estem en diferents fronts i tampoc descartem un segon fitxatge per banda, però només ho farem si supera realment el nivell de l’actual plantilla que ja és molt alt”. Aquest divendres a les 6 de la tarda sortirem de dubtes. Totes les opcions són possibles, des de no fitxar ningú a fer dues incorporacions. De moment, 18 jugadors (amb Arturo i Edgar com a novetats i sense Castanyer, Casals i Wiliams) viatgen demà cap a Conca per enfrontar-se dissabte (18h) al Conquense en la segona jornada de lliga.

Comentaris
To Top