Ciutat

L’Ajuntament repartirà 7.500 mocadors de coll per la Festa Major

Avui a partir de les 17:30 hores se’n distribuiran a la plaça de Benjamín García de Can Rull i divendres a les 18 hores a la plaça de Sant Roc

Una nena amb un mocador amb l'escut de Sabadell a la Festa Major de l'any passat / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell distribuirà 7.500 mocadors de coll més amb l’escut de Sabadell, com a element simbòlic i identificador, per repartir entre la ciutadania per Festa Major.

Després de l’èxit que va tenir l’any passat aquest element d’identitat que va tenir l’any passat, en què se’n van repartir 2.500 unitats, la comissió de comunicació ha decidit repetir l’experiència ampliant la quantitat de mocadors, ja que s’havia exhaurit ràpidament i els ciutadans els duien al coll durant els dies de festa.

Per aquest motiu, enguany s’ha triplicat el nombre de mocadors que es repartiran. Seran exactament iguals que els del model existent, amb la idea de convertir-lo, any rere any, en un element identificador de la festa. L’objectiu és que qui el tingui de l’any anterior el recuperi i que els ciutadans el guardin any rere any.

Hi haurà dos punts on es distribuiran els mocadors. Avui a partir de les 17:30 hores a la trobada d’inici de Festa Major, a la plaça de Benjamín García de Can Rull. Divendres a partir de les 18 hores, al despertar de Festa Major, a la plaça de Sant Roc.

Comentaris
To Top