Ciutat

Unisub torna a fer els bateigs per Festa Major

instructors i aficionats durant la darrera edició / LLUÍS FRANCO

Després d’un any sense bateigs, Unisub tornarà a oferir l’oportunitat per iniciar-se en el món subaquàtic. Dissabte (10-14 h i 15-18 h) i diumenge (10-14 h)  els sis instructors qualificats de l’entitat sabadellenca compartiran els seus coneixements a hom que ho desitgi a la piscina Municipal de Can Marcet. L’activitat -gratuïta amb servei de fotografia per qui ho desitgi, tindrà una durada aproximada de quinze minuts i  només caldrà venir amb banyador, tovallola i xancletes. A més, el centre subaquàtic oferirà un servei de fotografia per tothom qui ho desitgi.

Segons el president de l’entitat, Xavi Maza, poder fer aquests bateigs en aquesta instal·lació és una oportunitat immillorable: “les piscines lúdiques d’avui en dia no superen els dos metres de profunditat, en canvi, la de Can Marcet, al ser  antiga ens permet baixar fins als quatre metres”.

Tot i que al tancament d’aquesta edició es comptabilitzaven una seixantena d’inscrits, Maza afirma que “durant el cap de setmana esperem superar amb escreix la barrera del centenar de persones”.

Comentaris
To Top