ESPORTS

El Complex Esportiu Olímpia estrena gespa artificial

Els regidors Marisol Martínez i Xavier Guerrero sobre el terreny/Ajuntament (cedida)

Després de gairebé 10 anys d’ús intensiu (es va posar en funcionament a principis de l’any 2009) s’ha completat la substitució de la gespa artificial del camp A de futbol del Complex Esportiu Olímpia. L’actuació forma part del programa municipal per millorar la qualitat de la pràctica de l’esport a equipaments de la ciutat. Aquest és el primer camp de futbol i els següents seran Ca n’Oriac (on juga els seus partits el Sabadell Nord) i La Creu (Sabadellenca).

El projecte ha consistit en la retirada de la sorra i el cautxú, aplegant tot el material que fos possible reutilitzar. La retirada s’ha fet amb mitjans mecànics i posteriorment s’ha emmagatzemat en rotlles. Part d’aquests rulls de gespa recuperats s’han utilitzat per millorar l’aspecte dels talussos existents de la instal·lació. Els treballs per canviar el paviment han anat a càrrec de l’empresa Fieldturf Poligras SA per un import de 138.744 euros.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha destacat que “la renovació de la gespa d’aquest camp forma part de la nostra línia de treball consistent a augmentar i millorar el manteniment dels nostres equipaments, un aspecte que havia quedat oblidat”. El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, va subratllar que “tan important com construir és dotar-se pressupostàriament per mantenir els equipaments i això és el que fem. No llencem el material sinó que el reciclem per a diferents usos en els espais esportius”.

Comentaris
To Top