Ciutat

Can Llong-Castellarnau està de festa

Divendres es donarà el tret de sortida a la festa amb una competició de pàdel

Festa Major de Can Llong l'any passat / LLUÍS FRANCO

Per no perdre el ritme i el bon sabor de boca que deixa una Festa Major, el barri Can Llong-Castellarnau celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major de barri. Divendres, a Can Berardo, es donarà el tret de sortida a la jornada festiva amb una competició de pàdel de 18h a 22h.

El pregó d’aquest any anirà a càrrec de Miquel Soler, regidor del districte. Després hi haurà una sessió de Disco-mòvil amb animació.

Dissabte 22 de setembre el barri es llevarà amb una gran xocolatada popular  a càrrec de Rostisseria Grans Fogons  i ales 11 del matí  activitats de ball per a tots els públics. El matí de dissabte acabarà amb  una cercavila  a càrrec dels Bastoners de Sabadell, que recorrerà diversos carrers del barri.

Dissabte a la tarda, hi haurà una activitat per nens de pallassos amb Iglesia Evangelista Castellarnau  i una actuació de ‘Coro raíces del sur’. El dissabte culminarà amb una gran orquestra de ball al parc d’Odessa.

Diumenge 23, tot aquell qui vulgui esmorzar fort i bé, podrà anar al Parc i gaudir d’una botifarrada popular, amenitzada pel cor rociero ‘Alma Marismeña’  i una actuació del grup musical ‘Nerea’. A partir de les 18h hi haurà un grup d’animació musical i el grup de ball Carmen Almansa. La festa acabarà amb rom cremat i focs d’artifici de festa major.

Comentaris
To Top