El Mercantil no reacciona i cedeix davant el Sant Andreu (0-2)

La reaparició d'Aiman va ser l'única nota positiva del partit/P. Figueras

Ensopegada perillosa. El Mercantil continua sense reaccionar i s’enfonsa en el pou del grup de Lliga Nacional juvenil després de perdre davant el Sant Andreu en el seu camp d’Arraona-Merinals (0-2). El més preocupant és que el rival tampoc va fer un gran partit sinó que es va limitar a contenir un conjunt sabadellenc sense pólvora i massa tou en defensa.

I això que l’arrencada de partit va ser clarament pels nois de Dani Fernández. Van sotmetre al Sant Andreu amb un domini aclaparador i el travesser va frustrar un bon remat de Picón que hauria pogut ser l’1-0. Però amb el pas dels minuts va anar decaient el joc local i els andreuencs, en canvi, van guanyar terreny i possessió. Van avisar els visitants en un parell d’arribades i en el minut 41 el central Marc Arnau, lliure de marca, va connectar un potent cop de cap a la sortida d’un córner per establir el 0-1.

Un cop molt dur que va afectar molt al Mercantil. A la segona part els locals van mostrar símptomes de nerviosisme i impotència davant un rival molt ben tancat al darrere. Només amb la reaparició d’Aiman, lesionat en la jornada inicial davant el Barça, va millorar el juvenil mercantilista. Almenys va donar més sensació de perill i fins i tot el mateix Aiman va demanar un penal que l’àrbitre no va concedir. En dues ocasions envirollades es va fregar l’1-1, però en una contra el Sant Andreu va resoldre amb la qualitat d’Ivan Mañana. Només restaven 6 minuts. Quarta derrota consecutiva que deixa sensacions força preocupants.

Mercantil: Carles; Boira, Gerard, Iván, Marc, Alex, Portero, Bernabeu, Poch, Picón, Jona (Torralba, Bru, Aiman, Kuele).

Sant Andreu: Víctor; Izán, Barry, Morón, Marc, Jorge Emilio, Oriol, Daniel, Alejandro, Jomi (Ferrer, Caballé, Iván Mañana, Omar)

Àrbitre: Bilal Doudou Doudou.

Gols: 0-1, min. 41: Marc; 0-2, min. 84: Iván Mañana.

Incidències: Camp Arraona-Merinals. Uns 150 espectadors amb la presència del reelegit president del Mercantil, Jordi Grané.