El CN Sabadell cau eliminat amb polèmica

Decepció entre els waterpolistes del CN Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

El Club Natació Sabadell ha empatat (7-7) contra el CN Terrassa, un resultat que el deixa fora dels quarts de final de la Champions League.

Després d’un primer període on els egarencs han agafat un mínim avantatge en el marcador (2-3), en el segon quart la tònica s’ha mantingut i els visitants han aconseguit ampliar la diferència després de setze minuts de màxima igualtat entre els dos conjunts (3-5). A la represa, els nedadors, que comptaven amb un ampli suport a les graderies de la piscina de Can Llong, han estat capaços d’iniciar una remuntada que veuria els seus fruits en el darrer període amb l’empat a 6.

La polèmica

Quan faltava poc més d’un minut, ha arribat el protagonisme d’uns àrbitres –Margeta i Galkin– que fins aleshores havíem controlat el partit tal com ho exigia un encontre d’aquestes característiques. Durant el penúltim atac egarenc, amb 7 a 6 en el marcador a favor dels nedadors, una exclusió interpretada de diferent manera entre els dos col·legiats, ha provocat que David Carrasco interpretés que el sancionat era el seu company d’equip López Escribano. Aquesta situació ha provocat que el CN Terrassa gaudís d’un penal totalment injust que ha permès als homes de Dídac Cobacho igualar un encontre que tenien coll amunt en els instants finals de partit. Per si no n’hi hagués hagut prou, en la darrera jugada del partit, una vegada més, els àrbitres han assenyalat una falta en atac del tot incomprensible que ha deixat sense opció de llançament a un Club Natació Sabadell que ha merescut la classificació.