Ciutat

Atropellen una menor a la Rambla de Sabadell

Els serveis d'Emergències atenen la menor / @protegimnos

Aquest diumenge un cotxe va atropellar una nena de 7 anys a la Rambla. Concretament, la nena travessava el pas de vianants i el cotxe venia pel carrer de les Planes, segons la Policia Municipal. A causa de l'accident, una ambulància del SEM va traslladar la menor al Taulí amb pronòstic lleu.

Publicitat

Els diumenges la Rambla és un carrer peatonal i els semàfors deixen de funcionar als creuaments;  tot i així, els conductors han de cedir el pas als vianants en tot moment. La campanya Protegim-nos, que promou la conscienciació sobre la vulnerabilitat dels vianants, va ser la primera en donar l'alerta de l'atropellament.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top