ESPORTS

Club de Tennis Sabadell i Cercle Sabadellès lluitaran per la permanència

La jugadora del CT Sabadell, Mª Jose Luque, en el partit contra el Chamartín/CTS (cedida)

Els dos clubs locals (Club de Tennis Sabadell i Cercle Sabadellès 1856) no han pogut accedir a les semifinals i hauran de lluitar per la permanència a la màxima categoria del tennis estatal després de disputar-se els quarts de final del Campionat d'Espanya femení per equips en les instal·lacions del C.T. Sabadell.

El Club Tennis Sabadell ha perdut contra el C.T. Chamartin de Madrid per 3 a 1. Les baixes de Georgina García i Arantxa Rus s'han notat. Mª José Luque ha perdut davant Olga Sáez (6-3, 6-1); Anna Miguel contra Maria Gutiérrez (6-2, 6-0) i Alba Carrillo contra Cristina Bucsa (6-2, 6-3). El punt de l'honor ha estat adjudicat a Renata Zarazua. Per la seva banda, el Cercle Sabadellès s'ha vist superat pel gran favorit al títol, RCT Barcelona també per 3 a 1. Carla Girbau, Ester López i Nora Ayala no han pogut fer res davant rivals de gran nivell. Cristina Mayorova s'ha endut el punt per la retirada de Guiomar Maristany.

Els semifinalistes del torneig són el Club Barcino que ha guanyat al Club Tenis Zaragoza per 3 a 1; el Club Tenis València que ha superat a l'Stadium Casablanca per un ajustat 3 a 2 i els dos botxins dels clubs sabadellencs, C.T. Chamartin i RCT Barcelona-1899. En la jornada d'aquest divendres, es creuaran CT Valencia-RCT Barcelona i CT Barcino-CT Chamartin (a partir de les 10 hores) per un lloc en la gran final de dissabte.

D'altra banda, el Cercle s'enfrontarà al Real Zaragoza Club i el C.T. Sabadell al Stadium Casablanca en els partits de permanència. Els dos perdedors jugaran el decisiu partit per evitar el descens i, per tant, es podria produir un duel fratricida entre els dos representants locals. Això seria el dissabte a partir de les 10 del matí.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top