Esports

Escola Pia-Barceloneta i Canet-CN Sabadell

BORREGO EN UNA ACCIÓ DAVANT EL CASTELLDEFELS / ÓSCAR ESPINOSA

Els representats sabadellencs de la Segona Divisió B, Escola Pia i Club Natació Sabadell tenen, a priori, uns compromisos assequibles. Per una banda, els de Can Colapi reben aquest dissabte (18 h) la visita del Barceloneta, un conjunt de la part baixa de la classificació que, tot i empatar contra el Castelldefels –líder invicte–, té la baixa de Moha –sancionat sis partits–, el seu home de referència en un equip que sense ell es converteix en un equip molt vulnerable. L’objectiu dels homes de Borja Burgos serà mantenir una setmana més la imbatibilitat al pavelló del carrer de Garcilaso i d’aquesta manera continuar l’escalada a la taula de la classificació. Per altra banda, el Club Natació s’enfrontarà aquest dissabte (18.30 h) al Canet de Mar amb la intenció de tornar al camí de la victòria després de la derrota davant el Castelldefels. El rival dels jugadors de Diego Blanco, tot i ocupar la sisena posició –una per sobre dels nedadors– és un rival que, tot i mantenir-se invicte com a local, ha tingut un calendari molt favorable en aquest primer tram de la temporada sumant tres victòries contra els darrers classificats –Isur, Salou i Barceloneta–, i ha mostrat les seves carències lluny de Canet on ha encaixat dues derrotes –Pallejà i Industrias– i un empat –Segorbe–.

A la Tercera Divisió el Grups Arrahona rep la visita del Montsant aquest dissabte a les 20.30 hores a Cal Balsach.

Publicitat

Pel que fa als representants femenins de la ciutat, el Femisport Palau-AP.Nou Escorial jugarà contra l'Alcorcón al pavelló del Nord el dissabte a les 16.15 hores. D'altra banda el FS Sabadell Femení - CDN intentarà sumar la primera victòria de la temporada contra l'Hispànic Torrent davant la seva afició aqurst dissabte (15.30 hores) a Cal Balsach

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top