Esports

Cara i creu per a l'Escola Pia i el CN Sabadell

jORDI saRDÀ LLUITANT AMB maRCOS en el darrer partit davant el BArceloneta / Lluís Franco

Continua la imbatibilitat a Can Colapi. L’Escola Pia va sumar el quart triomf seguit de la temporada després de superar un combatiu Barceloneta per 4 a 1. Tot i la baixa important al conjunt barceloní del seu jugador més desequilibrant, els visitants no van posar les coses fàcils als sabadellencs. En els primers deu minuts del partit els visitants van mostrar-se sòlids a mitja pista sense donar concessions als de Borja Burgos esperant una pèrdua local per sortir al contracop amb Marcos, el seu home referència. Mentrestant, els de Can Colapi, a través del joc 3-1, amb Torras en punta i amb el joc de quatre, intentaven superar una vegada i una altra la defensa rival. No va ser fins al minut 13 que els escolapis van gaudir de la primera gran ocasió a través d’un xut de Genís –altra vegada decisiu– que va sortir fregant el travesser. Semblava que el desgast físic dels visitants havia fet efecte. I així va ser. A les acaballes del primer període, una jugada individual de Jordi Sardà va servir perquè el seu germà Santi aprofités el rebuig del porter per situar l’1-0 al marcador, resultat amb el qual s’arribaria al descans. A la represa, tot i que el domini local va ser absolut, aquest no es va reflectir en el marcador, i en una jugada aïllada, els visitants van aprofitar l’única badada defensiva per igualar l’encontre gràcies a Marcos. Tot i el gol visitant, els de Borja Burgos no van variar el plantejament del partit. A l’equador del segon període, Genís López –autor de cinc gols en aquest inici de lliga– va situar el 2 a 1 en el marcador després de finalitzar una jugada col·lectiva amb Jordi Sardà.

A les acaballes del partit, Pep Font i Sardà van situar el definitiu 4 a 1. Un triomf important que serveix per escalar fins a la quarta posició de la taula després d’un inici força irregular.

Nova derrota nedadora

Publicitat

El Club Natació Sabadell va caure a la pista del Canet de Mar (9-6), una derrota imprevista per als homes de Diego Blanco que després de nou jornades només han estat capaços de sumar tres victòries. Davant d’un equip ben posicionat sobre el parquet, els nedadors no van tenir el seu millor dia i van veure com després dels vint primers minuts van marxar als vestidors amb un mínim desavantatge (3-2).

A la represa, el bon joc sabadellenc no va tenir la recompensa esperada i els locals, fidels al seu estil –tancats al darrere i sortint al contraatac–, van arribar a situar el 5 a 3 a l’electrònic. Tot i intentar-ho amb el porter-jugador, els maresmencs van ampliar la diferència fins al 9 a 6 final i allargar una setmana més la imbatibilitat com a local.

Després d’aquesta nova ensopegada nedadora, els de Diego Blanco cauen fins a la zona mitja de la taula, a deu punts del líder invicte de la Segona Divisió B, el CCR Castelldefels.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top