ESPORTS

Seligrat: “Aconseguir tres victòries seguides a casa no és fàcil”

Toni Seligrat i Toni Cáceres en una acció del partit davant l'Atlético Llevant / Lluís franco

El tècnic arlequinat, Toni Seligrat, ha valorat molt positivament aquesta victòria, la tercera consecutiva a la Nova Creu Alta aquesta temporada.

Guió del partit
Seligrat ha comentat que el Llevant ha proposat un futbol molt semblant al que vam viure fa quinze dies contra el Terol però amb la diferència que “tenen jugadors amb més qualitat que t’obliga a ser més exigent sense pilota”. Un conjunt granota que venia de guanyar al camp del líder i de marcar tres gols a l’Alcoi: “aquest triomf no ha estat gens fàcil, al nostre davant teníem un equip molt difícil tal com ha demostrat avui”.

CE Sabadell- Atlético Levante
Respecte al triomf aconseguit, Seligrat ha reconegut que avançar-se en el marcador ha estat clau perquè segons afirma: “fer-nos dos gols a nosaltres per guanyar no és fàcil tot i ser l’equip més golejat del grup”. En la mateixa línia ha comentat que l’efectivitat dels seus jugadors ha estat bàsic sempre acompanyada d’una solidesa defensiva només tacada en darrer minut de joc amb l’únic gol visitant. Tot i la victòria aconseguida, Seligrat ha volgut recordar l’inici de la temporada on l’equip va fer mèrits per no empatar contra el Peralada o no perdre contra l’Ontinyent, respecte al tema de la dinàmica de l’equip, on ha sumat 13 dels últims 15 punts, el tècnic arlequinat ha afirmat que “nosaltres no hem deixat de fer coses bé, l’única diferència és que ara estem fent més coses bé”. Un dels altres aspectes ha estat aquesta eficàcia de l’equip en un partit on, tot i crear més ocasions que el rival, l’equip “es troba en dinàmica positiva i tots ho estan fent molt bé”. Tanmateix, Seligrat ha recordat que “vam aconseguir tres victòries seguides a la lliga i ara n’hem aconseguit tres a casa i això no és fàcil”.

Felipe, altra vegada decisiu
Toni Seligrat també ha tingut paraules per Felipe Sanchón, un dels homes més destacats de l’equip que ha iniciat la jugada del segon gol arlequinat: “és el nostre jugador de màxim talent que tenim. Tot i l’edat que té, té la visió i unes cosetes que els altres no tenen. Això es porta a dins i tenim la sort de tenir-lo entre nosaltres”.

Solidesa defensiva
Sobre l’aspecte dels gols encaixant -continua sent l’equip més golejat-, Seligrat ha explicat que “no m’agrada gens encaixar gols. M’agradaria acabar la temporada amb menys d’un gol per partit. Tot i això destaco la feina defensiva de tot l’equip en un partit on no era gens fàcil mantenir la solidesa defensiva tenint en compte el rival que teníem al davant”.

El play off, a tocar
Un mes enrere, on les coses eren totalment diferents, l’equip es troba cinquè a només un punt d’entrar a les posicions de playoff, tot i això Seligrat ha afirmat que “m’agradaria entrar molt més tard a la promoció i abans poder retallar la distància amb els primers classificats”. Tot i això, però, Seligrat ha reconegut que “si estem a prop, benvingut sigui. Això vol dir que estem fent molt bé les coses”.

Pel que fa a la substitució de Josusimplement ha estat per precaució. El ‘basc’ com l’anomena el tècnic arlequinat, tenia una sobrecàrrega als bessons.

Antonio Domínguez: “hem donat un cop sobre la taula”.

Un dels golejadors de la tarda, Antonio Domínguez s’ha mostrat molt content amb el triomf aconseguit afirmant que “l’Atlético venia d’una bona dinàmica i hem pogut donar un cop de puny sobre la taula i aconseguir una gran victòria davant de la nostra afició”. En l’aspecte personal Domínguez ha afirmat que, tot i el gol “l’important és que l’equip guanyi i si a més a més puc ajudar fent gols, encara millor”.

Podeu llegir la cronica del partit aquí.

Comentaris
To Top