El Sabadell guanya amb solidesa i efectivitat (2-1)

L’equip de Seligrat suma el tercer triomf a casa i s’acosta a la zona de privilegi

Néstor Querol i Arturo celebren l'1-0 en una Creu Alta entregada/Ll. Franco

Tercera victòria seguida a la Creu Alta. El Sabadell, amb un partit molt seriós, ha superat un perillós At. Llevant que per primera vegada ha perdut a l’Estadi. La solidesa defensiva i l’efectivitat han estat les claus. En el primer xut a porta Néstor Querol ha aconseguit l’1-0 en el minut 18 i a la segona part, en el mateix minut, Antonio Domínguez, després d’un gran contracop fabricat per Felipe i Arturo, ha sentenciat. El gol visitant ha arribat en l’últim sospir del temps afegit. El conjunt de Toni Seligrat acaba la jornada cinquè a només un punt de la zona de privilegi.

L’equip de la Creu Alta. Seligrat sembla tenir un onze definit pels partits de casa. Felipe i Antonio Domínguez han tornat en detriment de Gato i Adri Cuevas repsecte a Cornellà. La clau, però, ha estat el bloc. Un Sabadell molt compacte ha mantingut a ratlla a un At. Llevant que havia mostrat la seva targeta de visita a camps importants com el Rico Pérez o El Collao. A partir d’aquesta solidesa s’ha basat el triomf. I també en l’efectivitat. El gol de Néstor, amb la cama dreta, després d’una acció a pilota parada, ha donat tranquil·litat. L’únic perill visitant l’ha desbaratat Aleix Coch sota pals. L’At. Llevant no ha generat cap ocasió malgrat tenir la pilota.

A la segona meitat s’ha mantingut la tònica. La possessió visitant ha quedat eclipsada per l’eficàcia arlequinada. Felipe s’ha inventat una gran passada a l’espai, Arturo ha xutat al cos del porter i Antonio Domínguez, atent, ha afusellat el 2-0. Un guió perfecte. Amb menys pressió, el Sabadell ha mostrat una cara més vistosa i ha gaudit d’ocasions per ampliar el marcador als peus de Néstor, Antonio Domínguez, Arturo i el central Nico, qui ha rematat d’esperó fora. Però del possible 3-0 s’ha passat al 2-1 definitiu en el temps afegit. Potser un premi de consolació per un filial granota que mai ha perdut la fe. El Sabadell s’acosta a la zona de privilegi amb aquests tres punts i revitalitza la il·lusió de l’afició.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Nico, Aleix Coch, Josu (Valentín, m. 78), Ángel Martíez, Antonio Domínguez (Adri Cuevas, m. 68), Pedro Capó, Arturo, Néstor i Felipe (Edgar, m. 70).

At. Llevant: Joan; Pascual, Sito, Javier Soler (Blesa, m. 57), Genís, Fran Manzanara, Alex Gil, Pepelu (Joan, m. 66), Juan Delgado, Arturo Molina i Manu Viana (Christian, m. 76).

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera, Comitè tinerfeny. Grogues: Ángel Martíez, Antonio Domínguez, Pedro Capó; Javier Soler, Pepelu.

Gols: 1-0, minut 18: Néstor Querol; 2-0, minut 63: Antonio Domínguez; 2-1, minut 94: Joan.

Incidències: Creu Alta, 2.054 espectadors. Ha fet la sacada d’honor el campió del Món de tennis taula adaptat, Jordi Morales.