Ciutat

Sessions informatives per conèixer millor el Pla Especial del Patrimoni

La fàbrica Sallarès Deu, la darrera adquisició patrimonial de la ciutat/LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell organitza tres sessions per explicar el nou Pla Especial del Patrimoni. Aquest pla l’estan elaborant els serveis tècnics del consistori i es tracta del pla de protecció del patrimoni arquitectònic, històric i cultural de Sabadell. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania els detalls d’aquest pla i que pugui donar la seva opinió. Per aquest motiu s’han organitzat tres sessions informatives i de deliberació distribuïdes a tres sectors de la ciutat.

Els ciutadans dels districtes 2, 3 i 4 que vulguin assistir-hi, ho podran fer el 20 de novembre, a les 19 hores al Centre Cívic de Ca n’Oriac. Els veïns dels districtes 6 i 7, el 22 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda, a la Biblioteca del Sud, i als districtes 1 i 5  les sessions es faran el  13 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al Casal Pere Quart. També es podrà participar mitjançant el portal de participació ciutadana.

El pla especial del patrimoni ha de marcar les mesures adients per poder catalogar el patrimoni que hi ha a la ciutat per tal de preservar-lo. També ha de servir per divulgar els seus elements, i donar-lo a conèixer a la ciutadania. El pla considera que el patrimoni s’ha de gestionar, no només des del concepte urbanístic, sinó que ha de tenir una mirada més àmplia, tenint en compte les transformacions de l’àmbit urbà. El pla també ha de servir per vetllar i preservar els elements i paisatges que el conformen.

Comentaris
To Top