Oci i cultura

L’Estripa’m celebra el XXI Mercat d’Ar

El públic gaudint del vermut / Lluís Franco

L’Estripa’m celebra fins el proper 31 de gener el XXI Mercat d’Art a la seva botiga de la Rambla. Fins a un total de 22 artistes exposaran i vendran les seves obres a la sala interior d’aquesta botiga. Aquest dissabte s’ha dut a terme l’acte d’inauguració amb un vermut i l’actuació del grup musical “The Lolita’s Sisters” a la Rambla.

El lema d’aquest mercat és: “l’aliment i l’art comparteixen una mateixa finalitat: nodrir”. La Carme Nieto, responsable d’Estripa’m, explicava que la idea d’aquest esdeveniment és “apropar l’art a la gent”, i afegia que “la vida sense art és molt gris”. Totes les peces exposades són úniques i els assistents podran trobar des de pintures fins a peces artesanals, amb preus que van dels 49 euros fins els 139.

Des de l’establiment destaquen que és un esdeveniment consolidat i que “molta gent ho espera”. I com que s’apropen les festes de nadal, també ho contemplen com una forma de que la gent aprofiti per regalar art.

El Max Martín Gómez és un dels artistes que participen d’aquest mercat. Fa 7 anys va començar a treballar peces de fustes com a hobby, la major part són recipients i algunes són peces tradicionals. És el cinquè any que participa, i destaca que el mercat “ofereix un marc dins del qual pots exposar el treball que fas”.

Entre els artistes que exposaran aquest any es troba el grafiter Werens, la pintora Sofia Buxó, l’artista gràfica Mia Martí o l’il·lustrador David Permanyer, entre d’altres.

Comentaris
To Top