ESPORTS

Seligrat: “L’equip ha fet un partit notable”

El tècnic arlequinat en el camp d'escorts de Lleida /Lluís franco

El tècnic arlequinat, Toni Seligrat ha aparegut a la sala de premsa del Camp d’Esports de Lleida “fotut”, no per l’actitud de l’equip sinó “per haver competit de tu a tu sense recompensa”. Respecte als primers quaranta-cinc minuts, Seligrat ha afirmat que no ha vist dues cares si no que tot ha estat per un minut fatídic, primer amb una gran finalització amb homes de qualitat com l’ex arlequinat Juanto i després amb una jugada polèmica que Seligrat ha comentat que Ángel -l’autor del penal-, “no l’havia tocat” segons paraules del mateix jugador.
En el segon temps, una altra acció desafortunada, ha estat el preludi perquè Juanto iniciés la jugada del tercer gol: “el Lleida amb molt poques ocasions et fa gols. És un equip que es troba amb estat de gràcia”. Tanmateix Seligrat ha afirmat que en aquestes categories, quan reps tres gols, “el més normal és que perdis” però de la mateixa manera “quan ets capaç de fer dos gols a camp contrari i contra el líder marxar sense puntuar és fotut”.

Nico: “Hem fet un bon partit”

Estem tristos perquè a la primera meitat hem estat superior i se t’escapa el partit amb minut. Han estat dues concessions nostres encara que el penal ha estat inexistent. Hem marxat al descans perdent essent millor que el rival.
Respecte als tres gols encaixats, tot i que pot semblar que ha estat un desastre, Delmonte s’ha mostrat contundent en afirmar que l’equip ha fet un bon partit però cal evitar els errors a pilota parada.
Nico, que debutava de lateral esquerra, s’ha mostrat content i ha afirmat que està disponible per jugar a “qualsevol posició que em demani el tècnic“.

*Podeu llegir la cronica del partit en el següent enllaç

Comentaris
To Top