ESPORTS

El Sabadell veu frenada la seva ratxa a Lleida (3-2)

L’equip de Seligrat cau després de fer un bon partit a Lleida (3-2)

La lluita arlequinada no ha trobat recompensa/Ll. Franco

Vuit jornades després, derrota. El Sabadell ha vist truncada la seva ratxa a Lleida. I ha estat una derrota estranya, marcada per un minut fatídic a la primera meitat en què els locals han remuntat un 0-1 en dues accions aïllades després d’una primera mitja hora de total superioritat arlequinada. Després, a la segona part, el Sabadell ha reaccionat sense premi a un 3-1.

El dubte de l’eix de la defensa l’ha resolt Seligrat alineant els tres centrals. Podia semblar un 3-5-2, però en realitat s’ha convertit en un 4-4-2 amb Nico exercint de lateral esquerre i Josu més avançat. Les altres novetats han estat Antonio Domínguez i Edgar en detriment de Néstor i Arturo, suplent per primera vegada aquesta temporada. Els primers 10 minuts el Sabadell ha sotmès al Lleida. Un domini arlequinat absolut que s’ha traduït en diverses arribades i tres córners consecutius. El conjunt local estava desconcertat amb l’arrencada arlequinada.

El premi ha arribat minut 21 quan Josu, dins de l’àrea, ha fet una assistència impecable a Felipe qui amb gran qualitat ha col·locat la pilota ajustada al pal esquerre, fent inútil la intervenció de Pau Torres. És el primer gol de Felipe en jugada aquesta temporada. El 0-1 era un fidel reflex de què passava sobre el terreny de joc. El Sabadell manava de cap a peus. Només una errada en una acció d’estratègia a favor ha permès al Lleida crear perill mitjançant Musa.

Però el futbol és imprevisible. Com més fort se sentia el Sabadell i més controlada tenia el partit ha arribat la sorpresa. Una pilota penjada a l’àrea ha trobat un Juanto molt sol, en posició fins i tot dubtosa, i l’exarlequinat ha engaltat una volea impressionant al fons de la xarxa. Però no ha acabat aquí la cosa. Només un minut més tard, el col·legiat ha vist penal en una caiguda de Cano davant Ángel Martínez. Han protestat molt els arlequinats, però Pedro Martin ha batut Roberto tot i tocar la pilota el porter canari. Una recta final de primera part impensable veient la primera mitja hora de total superioritat arlequinada. Els detalls del futbol o l’enorme eficàcia lleidatana.

A la represa, el guió estava cantat. El Lleida ha donat una o dues passes enrere, deixant la pilota al Sabadell per replegar-se i esperar alguna contra. Seligrat ha fet entrar Adri Cuevas per Pedro Capó i el seu equip s’ha fet amb la possessió i la iniciativa, però sense trobar forats ni opcions de remat. El segon canvi ha estat clarament ofensiu, entrant Néstor por Migue. Tot per buscar més profunditat.

Però la reacció s’ha vist tallada de sota arrel amb el 3-1 de Juanto en una altra jugada afortunada. La pilota li ha rebotat i ha anat al fons de la xarxa del sorprès Roberto. El partit s’ha complicat molt, però el Sabadell mai ha deixat de lluitar. En un corner ha tornat a aparèixer el cap d’Aleix Coch per escurçar diferències i donar esperances en l’últim tram del partit. L’ha tingut el jove Pol Ballesteros poc després de substituir a Antonio, però ha xutat massa alt. S’ha esvaït la possibilitat de l’empat que hauria estat molt més just. Els arlequinats han reclamat un penal a Edgar en l’última acció de l’afegit.

Lleida: Pau Torres; Dalmau, Joan Oriol, Albistegui, Tano, Marc Trilles, Cano (Xemi Fernádez, m. 87), Calavera (Noel, m. 63), Pedro Martin, Juanto (Alpha, m. 78) i Musa.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Migue (Néstor, m. 66), Nico, Ángel Martínez, Pedro Capó (Adri Cuevas, m. 57), Antonio Domínguez (Pol, m. 84), Felipe i Edgar Hernández.

Àrbitre: Sergio Pérez Muley, Comitè murcià. Grogues: Cano.

Gols: 0-1, min. 21: Felipe; 1-1, min. 35: Juanto; 2-1, min. 37: Pedro Martin de penal; 3-1, min. 67: Juanto; 3-2, min. 76: Aleix Coch.

Camp Municipal d’Esports: 1000 espectadors.

Podeu veure les reaccions de Seligrat i el vestidor arlequinat en aquest enllaç

Comentaris
To Top