Ciutat

L’Escola Pia recapta fons per la Marató d’Enguany

Pares i nens juguen al quinto dins l'església / X.O

L’Escola Pia de Sabadell s’ha sumat un any més al recapte de fons per la Marató de TV3. Aquest any, els diners recollits aniran destinats a la investigació contra el càncer. En els darrers anys l’escola ha aconseguit recaptar fins a 5.000 euros amb aquesta jornada, i l’objectiu d’aquest any era superar aquesta xifra. Enguany, la recaptació ha ascendit a 5.200 euros, tot i que encara falta comptar el que s’aconsegueixi a través dels origamis que s’enviaran a la Fundació Mútua General de Catalunya, que aporta 1 euro per cada un.

Al llarg del matí, dins l’escola s’ha gaudit de diferents activitats, la gran majoria dedicades als més menuts. A les aules hi ha hagut diferents tallers com un de maquillatge infantil, un altre de realitat virtual, un d’Origamis, i un taller en què els més petits han fet un pastís de xuxes.

Una família prepara un pastís de xuxes / X.O

Al patí exterior hi ha hagut activitats musicals, una ballada de country i diferents activitats d’esplai. Al pavelló, les protagonistes han estat les activitats esportives, i al patí de dalt de l’escola s’ha fet un taller de grafiti. A l’església de l’escola s’ha viscut el tradicional quinto solidari, una de les activitats que més fons recapta cada any. A les 12.15 h s’ha representat el “Llibre de la selva” a l’auditori.

Un nen participa en el taller de grafiti / X.O

El director de l’escola, Jordi Fontoba, destacava l’esdeveniment de forma molt positiva. “És el tercer any que ho fem, i cada vegada hem recollit una mica més. Aquest any esperem superar-nos”, assegurava Fontoba. L’organització es comença a plantejar al setembre a la Taula de Presència que té l’escola, on participen totes les entitats internes, col·lectius de pares i mestres, entre d’altres.

Comentaris
To Top