Ciutat

En portada: Sabadellenquisme “gamberro”

A la portada amb què inaugurem aquest pont de la Puríssima hi destaquem la iniciativa de Pura Ceba, un grup d’amics de sabadell que han creat aquesta marca de marxandatge poc ortodox de la ciutat. A la secció de Ciutat també informem que les capitals europees són el destí preferit pels sabadellencs per aquest pont, i que la majoria de viatges tenen un estil molt nadalenc. A la secció d’oci, hem parlat amb la banda local BB Sin Sed que trenca el seu silenci musical després de 15 anys.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top