Vallès

Un home mor atropellat mentre caminava per la C-58 a Terrassa

Un home que caminava per l’autopista per motius que encara es desconeixen ha mort atropellat aquest dimarts per un cotxe al quilòmetre 17 de la C-58, a l’altura de Terrassa.

El conductor del vehicle ha resultat il·lès, segons ha informat el Servei Català de Trànsit a l’ACN. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 6.24 hores i han activat sis patrulles. També han prestat servei dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un carril de la C-58 ha quedat tallat en sentit nord (direcció Manresa), provocant cues de fins a set quilòmetres. La circulació en sentit sud (cap a Barcelona) també s’ha vist afectada entre els quilòmetres 12 i 15, a l’altura de Sabadell. S’hi concentren retencions des de les 9.30 del matí.

Amb aquesta víctima ja són 182 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya durant el 2018. Un total de dues persones han mort atropellades a les carreteres catalanes aquest passat cap de setmana, segons el balanç que publica el Servei Català de Trànsit. Els dos sinistres mortals van passar la matinada de divendres a dissabte, un a la C-16 a Sant Fruitós de Bages i l’altre a l’AP-7 a l’Aldea.

Comentaris
To Top