ESPORTS

El Sabadell Nord s’acomiada davant el Farners

Vadillo i Marc Martí, les baixes més sensibles juntament amb Montero, Ángel i Isaac / ÓSCAR ESPINOSA

Un any somniat. El Sabadell Nord posarà punt final aquest diumenge (11.30 h) a un 2018 històric amb la visita del Farners. Els de Quico Díaz s’han convertit en l’equip revelació de la Primera Catalana després d’aconseguir set victòries, quatre empats i quatre derrotes, uns resultats que l’han catapultat fins a la quarta posició.

El fet més destacat, però, són els números a Ca n’Oriac, on l’equip ha convertit el Municipal en un fortí inexpugnable des de l’última derrota del passat 30 de setembre cedint vuit dels vint-i-quatre punts disputats davant els dos màxims favorits a l’ascens a la Tercera Divisió –Vilassar i Girona B– i l’empat davant el Tona.

Rival ‘trampa’

De cara a l’important duel d’aquest diumenge davant el Farners el tècnic canrullec no podrà comptar amb Vadillo, sancionat, ni amb Marc Martí, lesionat, en el darrer compromís davant la Guineueta, que se suma a les ja conegudes de Montero, Isaac i Ángel.

El conjunt gironí, situat en posicions de descens, encadena sis jornades sense conèixer la derrota sumant dotze dels tretze punts que fins a la jornada 14 ha sumat el rival dels arlequinats.

Una victòria dels jugadors de Díaz, sumat a la derrota del Palamós –tercer classificat– davant el líder –Girona B–, podria permetre a l’equip de Ca n’Oriac acomiadar l’any a la tercera posició sumant vint-i-vuit punts a una jornada per acabar la primera volta deixant la permanència, si tot va sobre el previst, a només dotze o quinze punts.

Comentaris
To Top