Ciutat

Les joventuts d’ERC denuncien “un atac feixista” a la casa d’una militant

El pany de la porta estava embussat amb silicona i amb pintades feixistes

Una de les pintades a la casa d'una militant de les Joventuts d'ERC / CEDIDA

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Sabadell (JERC) han denunciat “un atac feixista” a la casa d’una militant del partit, asseguren que és la tercera vegada que passa un acte així. Segons denuncien els joves, el pany de la porta estava embussat amb silicona i la porta tenia pintades feixistes, com una diana o un intent d’esborrar un adhesiu de la campanya FreeForcadell, que reclama l’alliberament de l’expresidenta del Parlament.

En un missatge publicat a Twitter, les JERC asseguren que continuaran denunciant aquests fets i que no faran “cap pas enrere”.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, s’ha solidaritzat amb els joves d’Esquerra i reclama que aquestes accions no quedin impunes.

El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, també s’ha manifestat a través de Twitter, on ha assegurat que les actituds feixistes no poden tenir cabuda a la ciutat. Gibert rebutja “l’assenyalament i la persecusió” política; “la nostra ciutat ha de gaudir del debat i la pluralitat”, afegeix.

Comentaris
To Top