Esports

El Centre d’Esports avança els Reis a l’Hospital Quirón Salud del Vallès

La delegació arlequinada i els representants de Quirón Salud del Vallès amb els regals / Críspulo Díaz (cedida)

Reis per avançat. Jugadors, cos tècnic i representants del Centre d’Esports es van convertir en improvisats Reis d’Orient en l’Hospital Quirón Salud del Vallès de la nostra ciutat. Gràcies a la iniciativa de Goldenpark, van repartir joguines als nens i nenes que es trobaven en la zona de visites del centre hospitalari sabadellenc. Amb la lògica sorpresa i també il·lusió. La delegació arlequinada va estar encapçalada pel seu director general, Bruno Batlle; la vicepresidenta i responsable de màrqueting, Anna Navés i el director esportiu del filial i juvenil i també delegat del primer equip, Toni Cáceres. Per part de l’hospital van participar el doctor Joan Mallofré, director mèdic, i la doctora Pilar Barceló, directora d’Infermeria.

Els jugadors i cos tècnic al complet es van distribuir per les diferents sales on els infants esperaven torn per rebre la visita del metge. Se’n van tornar a casa amb un regal anticipat de Reis. Alguns també amb samarretes del Centre d’Esports. Precisament la col·laboració de Quirón Salud ha estat clau per posar en marxa una campanya que afavoreixi la presència de gent jove en el pròxim partit a la Creu Alta davant l’Olot, dissabte a les 6 de la tarda, dia de Reis. Els menors de 18 anys tindran accés gratuït a l’Estadi.

Mercat d’hivern parat

Mentre Toni Seligrat i els seus homes estan centrats en el partit contra el conjunt gironí, el mercat d’hivern ja està en marxa. Equips com el Castelló o l’Hèrcules jan s’han estrenat. En el cas del Sabadell sembla que tot serà més lent. “El missatge és de tranquil·litat. Estem molt contents amb l’actual plantilla, però la nostra obligació és estar atents al mercat per si podem millorar el nivell”, va explicar el director general del club, Bruno Batlle. Va afegir que “el factor econòmic també serà determinant. Altres clubs tenen pressupostos molt més elevats. Nosaltres apostem per la paciència i haurem d’esperar possibles opcions. De moment, cap jugador ha demanat marxar”. De fet, caldria alguna baixa per poder fitxar un sènior. D’altra banda, també s’està valorant la possibilitat d’incorporar algun jugador  després de la marxa del veneçolà Williams Velásquez.

/ Críspulo Díaz (Cedida)

Comentaris
To Top