L’FS Sabadell torna a puntuar després de set jornades

El Futbol Sala Sabadell Femení CDN va trencar la dinàmica de derrotes amb un empat agredolç, ja que les locals van dominar gran part del partit.
Els dos equips van entrar al partit buscant la victòria, anant a pressionar a la pista contrària volent el domini del joc. Als primers minuts el Sabadell va gaudir de les primeres ocasions fins que en el minut 7, Mar marcava el primer gol després de definir amb sang freda davant la portera rival. Tot seguit i amb una mica de fortuna, a la sortida d’un córner, les creualtenques marcaven el 2 a 0. El Ripollet no es va arronsar i en una jugada d’estratègia va fer el 2 a 1. Les ocasions se succeïen però van ser les sabadellenques qui a través de Txell amb un gran gol per l’escaire, feien el tercer. Resultat amb el qual marxaven al vestidor.
En el segon temps el Ripollet va sortir a totes i abans d’arribar a l’equador del segon temps, un penal inexistent per mans va fer que les visitants escurcessin la diferència (3-2). A 7 minuts per l’acabament, un gran xut exterior de les visitants igualava el marcador (3-3). Els dos equips, però, van continuar buscant la victòria però va ser el Ripollet qui a 1 minut per la finalització va fer el quart (3-4). Lluny de rendir-se les noies de Marc Muñoz van aconseguir trencar la mala dinàmica gràcies el gol de Mar a 10 segons per l’acabament (4-4).

Amb aquest empat, el Futbol Sala Sabadell Femení tanca la primera volta a dos punts del descens. El pròxim partit serà a Cal Balsach a les 15.30 hores contra el Joventut d’Elx.