Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia masculí vol assaltar la cinquena plaça

El conjunt verd-i-blanc vol mantenir la bona línia a casa/M. Comas

Dinàmica positiva. L’OAR Gràcia masculí vol mantenir-se en ratxa i sumar aquest dissabte (18h) la quarta victòria consecutiva, enfront l’Esplugues, en l’intent de fer el pas cap al cinquè lloc a la classificació. Tot i el moment dolç del conjunt gracienc, els jugadors toquen de peus a terra perquè els èxits no venen per si sols sinó pel treball ben executat en el terreny de joc. Avui se les veuran amb un rival amb les mateixes aspiracions, dos punts per sota, que ve de trencar una sèrie de derrotes amb la meritòria victòria contra el Sant Esteve Sesrovires, a qui va deixar només amb 20 gols. La fermesa defensiva dels espluguencs és una de les seves virtuts, de manera que el Gràcia haurà de seguir inspirat en les possessions perquè els punts no s’escapin del carrer Boccaccio.

El femení a Saragossa

El femení es desplaçarà diumenge a Saragossa on a migdia l’espera un Dominicos pràcticament lliure de preocupacions després de les dues últimes victòries consecutives. Per al Gràcia, en canvi, el partit és una altra final en aquest tram decisiu del calendari en espera de l’enfrontament contra l’Agustinos en 14 dies i que, mentrestant, el rival directe no puntuï per no fer més gran el marge de dos punts que els separa. Si el Gràcia aconseguís demà reduir-lo amb un resultat positiu, seria oli en un llum.
Publicitat
Comentaris
To Top