Publicitat
Vallès

Quatre detinguts per robatoris a propietaris de botigues de compravenda d’or a Cerdanyola

Els Mossos els van detenir quan es disposaven a reincidir en un establiment

Objectes requisats als lladres per part de la policia / MOSSOS D'ESQUADRA (CEDIDA)

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, quatre individus han estat detinguts per robatoris a persones vinculades a establiments de compravenda d’or el 5 de febrer. El passat 7 de febrer, els detinguts van passar a disposició judicial. Tres d’ells van quedar en llibertat amb càrrecs, i un va ingressar a un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE), per ordre del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola.

Els quatre detinguts són de nacionalitat colombiana i residents a Hospitalet de Llobregat, Sant Boi i Palau Solità i Plegamans. Se’ls imputa un delicte per robatori amb violència i intimidació consumat, i un altre en grau de temptativa.

El primer delicte el van cometre el passat 5 de desembre, quan van robar la bossa a la propietària d’una d’aquestes botigues a l’aparcament del seu immoble. Quan la dona va aparcar el cotxe i es disposava a sortit, un home la va abordar i, mentre la distreia, un altre li va estirar la bossa de mà. Segons explica la policia catalana, la dona va intentar resistir-se, però va patir la intimidació dels lladres i va deixar anar la bossa. Els dos homes van fugir amb un vehicle que els esperava a l’exterior.

A partir d’aquest fet, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació i van activar un dispositiu de prevenció al voltant d’aquests establiments. El passat 5 de febrer, dos agents de paisà van veure als quatre homes preparant-se per dur a terme un altre robatori. Els agents van demanar reforços i, quan van arribar vehicles policials, el grup va intentar fugir sense èxit, ja que va ser interceptat.

Publicitat
Comentaris
To Top