Vallès

Quatre detinguts per robatoris a propietaris de botigues de compravenda d’or a Cerdanyola

Els Mossos els van detenir quan es disposaven a reincidir en un establiment

Objectes requisats als lladres per part de la policia / MOSSOS D'ESQUADRA (CEDIDA)

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, quatre individus han estat detinguts per robatoris a persones vinculades a establiments de compravenda d’or el 5 de febrer. El passat 7 de febrer, els detinguts van passar a disposició judicial. Tres d’ells van quedar en llibertat amb càrrecs, i un va ingressar a un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE), per ordre del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola.

Els quatre detinguts són de nacionalitat colombiana i residents a Hospitalet de Llobregat, Sant Boi i Palau Solità i Plegamans. Se’ls imputa un delicte per robatori amb violència i intimidació consumat, i un altre en grau de temptativa.

El primer delicte el van cometre el passat 5 de desembre, quan van robar la bossa a la propietària d’una d’aquestes botigues a l’aparcament del seu immoble. Quan la dona va aparcar el cotxe i es disposava a sortit, un home la va abordar i, mentre la distreia, un altre li va estirar la bossa de mà. Segons explica la policia catalana, la dona va intentar resistir-se, però va patir la intimidació dels lladres i va deixar anar la bossa. Els dos homes van fugir amb un vehicle que els esperava a l’exterior.

A partir d’aquest fet, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació i van activar un dispositiu de prevenció al voltant d’aquests establiments. El passat 5 de febrer, dos agents de paisà van veure als quatre homes preparant-se per dur a terme un altre robatori. Els agents van demanar reforços i, quan van arribar vehicles policials, el grup va intentar fugir sense èxit, ja que va ser interceptat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top