Ciutat

Primàries Sabadell amplia el termini per a presentar candidatures i allarga el dia de la votació

Jordi Folch, al centre, en la trobada de Primàries a Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

El projecte independentista Primàries Sabadell ha decidit allargar entre tres setmanes i un mes la data de les votacions per a escollir una llista de cara a les eleccions municipals. Ja no seran el 23 de febrer com estava previst sinó el 16 o el 23 de març. El dia exacte es decidirà aquest divendres, ja que Primàries Catalunya posarà la data perquè els municipis que encara no han escollit candidat ho facin.

Segons ha explicat el president de Primàries Sabadell, Jordi Folch, al D.S., s’ha allargat el termini perquè “ens agradaria ampliar el nombre de candidats“, que ara mateix és de quatre a l’espera que se n’introdueixi un cinquè al web on es publiciten. Ara, els interessats a presentar la seva candidatura tindran temps per a fer-ho fins a principis de març, a falta que l’organització concreti el dia exacte, segurament aquest divendres.

El dia de les votacions s’haurà de decidir de forma unànime entre tots els municipis que, com Sabadell, encara tenen pendent fer les primàries. Folch aposta pel dia 23 de març perquè el dia 16 hi ha prevista una manifestació independentista a Madrid.

Primàries Sabadell va decidir modificar el calendari aquest dimarts, en una trobada d’organitzadors, votants i candidats al Centre Cívic de Cal Balsach.

Comentaris
To Top