Diners

La plataforma Hub B30 pren forma després de posar les bases per a futures adhesions

Francisco Lafuente, Josep Monràs i Ricard Jiménez van signar l’acord dilluns / CEDIDA

Un pas més per consolidar la plataforma Hub B30. La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el parc de Recerca UAB (PRUAB), el centre tecnològic Eurecat i l’Associació Àmbit B30 van signar dilluns un conveni de col·laboració. L’acord pretén posar les bases per a futures adhesions al Hub B30.

L’abril del 2018, la UAB, el Parc de Recerca UAB, Eurecat i Àmbit B30 van posar en marxa el projecte Hub B30 amb l’objectiu de resoldre les necessitats i els reptes d’innovació d’empreses i institucions per millorar la seva competitivitat. Des d’aleshores, s’han dut a terme vuit brunchs monotemàtics amb un gran èxit d’acceptació. En aquest sentit el vicerector d’Innovació i Projectes Estratègics de la UAB, Francisco Lafuente, va indicar que “després de l’acceptació que han tingut les trobades del hub, obrim aquesta segona fase d’adhesions, i de fet, fins ara ja hem rebut 14 sol·licituds”. A partir d’aquí es deixarà el sistema obert a tots els ajuntaments o agrupacions que vulguin participar-hi.

L’acord signat dilluns també comporta desenvolupar projectes i activitats en matèria d’innovació, difondre les seves activitats i fomentar el debat i l’intercanvi d’experiències.

El director de Tecnologies Industrials d’Eurecat, Ricard Jiménez, va subratllar “la tasca que tenim al davant des del hub a l’hora de buscar una sortida àgil a la formació professional”.

Per la seva banda, el president de l’Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha constatat que l’acord és “un pas més per consolidar el nostre territori com a referent en l’àmbit de la manufactura avançada”.

Comentaris
To Top