Publicitat
Diners

Tanca la botiga de joguines Ribas després de 110 anys d’història

L’establiment de carrer de Gràcia abaixa la persiana després de 110 anys d’història

Jordi Ribas amb un cartell sobre la seva col·lecció de joguines / D.S.

La botiga Ribas es va obrir el 1909 per vendre joguines i roba. Avui, 110 anys després, l’establiment dedicat només a les joguines, que està situat al número 8 del carrer de Gràcia, al centre de Sabadell, estava tancat. El seu actual propietari Jordi Ribas, ja havia buidat l’aparador i les prestatgeries.

Ja no queda cap rastre de joguines. Jordi Ribas, de 80 anys, ha decidit retirar-se  i les seves tres filles no volen continuar amb la tradició familiar.

En tot cas, el botiguer obrirà un espai a la segona planta una col·lecció particular de peces i articles descatalogades que han anat recopilant en els últims 40 anys. “Em faria molta gràcia que si alguna persona compra alguna cosa de la col·lecció ho guardés 40 anys més”, explica el botiguer.

Publicitat
Comentaris
To Top