Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia ajorna el descens en guanyar a La Roca (26-24)

L’OAR Gràcia femení continua viu. Ha pogut ajornar el que sembla inevitable en vèncer La Roca per l’ajustat 26-24. El partit ha tingut dues meitats ben diferenciades que han proporcionat un final obert a tota opció. Els darrers instants, doncs, han estat emocionants i intensos fins que el gol de Clàudia Marrugat ha decidit definitivament.
A la primera mitja hora el conjunt gracienc ha trencat motlles i no s’ha assemblat gens al que ens tenia acostumat a veure. De mica en mica ha anat vencent la resistència roquerola i ha arribat al descans amb un avantatge tant considerable com impensat si tenim en compte que la seva efectivitat habitual en les accions d’atac no és gaire exquisida (16-9).

Ho tenia tot de cara per afrontar la segona meitat amb convicció, però ha pres el camí erroni, s’ha ficat en embolics tot solet, ha perdut intensitat i ritme i s’ha anat esborrant davant un rival que ha revifat i pres el protagonisme fins a anul·lar la diferència amb el parcial 4-11 (19-19). Una estona després, un gol de Belén Reche i dos de Maria Utrera han encès el llum verd per al Gràcia (24-21), tot i que el moment àlgid del partit ha arribat quan La Roca ha tingut l’oportunitat d’empatar en la seva darrera possessió (25-24). No ho ha aconseguit i sí, en canvi, el Gràcia mitjançant l’encert de Marrugat (26-24).

Publicitat
Comentaris
To Top