DS MOTOR

Giralt pren part del costa brava

Nogareda i Giralt, a Figueira da Foz amb el Porsche 2.7 RS L
Nogareda i Giralt, a Figueira da Foz amb el Porsche 2.7 RS L / CEDIDA

Test de preparació. Des d’aquest divendres i fins dissabte, la parella formada per David Nogareda i el copilot sabadellenc Sergi Giralt prenen part del 67è Ral·li Costa Brava. Al volant del Porsche 2.7 RS L, que aquest any debuta a la prova, afronten el ral·li per preparar-se per a un dels grans objectius de la temporada: el Ral·li de Portugal del pròxim mes d’octubre. No obstant això, i tot i que el repte és sumar quilòmetres a bord del taronget, Nogareda i Giralt volen continuar sumant títols al seu palmarès. És per això que tot i no poder formar part de la puntuació per al campionat d’Espanya –però sí del català– en la categoria supersport per un problema burocràtic, es prenen aquest ral·li amb la màxima motivació: “l’objectiu és guanyar la categoria supersport”, així ho afirmava un rotund Sergi Giralt, Gigi, en la prèvia de la prova.

Aquest contratemps, però, no impedirà “provar-se” en alguns dels deu trams que coneix a la perfecció després de fer un tercer lloc (Catalunya) i quart lloc (Espanya), en l’edició de l’any passat. Tal com assegurava Gigi, “el tram del Puig de Collsaplana exigeix molta tècnica en la conducció, crec que podria ser un dels trams on es decideixi la posició final”.

Cal recordar que el gran repte de la temporada serà a finals d’abril amb l’edició del Costa Brava històrics, en joc el títol de campió d’Europa.

Comentaris
To Top