DS MOTOR

L’MCS organitza un curs de pilotatge sobre terra

El curs tindrà lloc al circuit d’Speed Events
El curs tindrà lloc al circuit d’Speed Events / CEDIDA

El Motor Club Sabadell, continuant amb la tasca de formació i entreteniment per als socis i simpatitzants, organitza per al pròxim dissabte 23 un curs de pilotatge sobre terra al circuit Speed Events, un recinte a tocar del Circuit de Catalunya. El curs, amb un preu de 215 euros per a socis i 250 euros per al públic en general, tindrà una durada de tres hores en grups de deu persones i constarà d’una part teòrica sobre les tècniques més apropiades de conducció ral·li i una part pràctica sobre la terra de Casserres. Fins a un total de dotze voltes acompanyat d’un instructor a bord d’un Seat Ibiza Cupra cup, BMW 318 ti Slalom series, Mitsubishi Evo V Grupo N o Viii Ralliart, serviran per tenir una vivència molt realista de què succeeix en els ral·lis sobre terra.

“Augmentem el lligam”

Paral·lelament, el Motor Club va celebrar el tradicional sopar dels campions al restaurant del Tennis Sabadell. Un àpat que des de feia dos anys no es produïa. Una bona manera per “augmentar el lligam entre els socis”, segons va comentar el president Jaume Marco. Durant la vetllada es va premiar exclusivament els campions federats i es va donar un obsequi a la seixantena d’assistents.

Comentaris
To Top